Referenties

Enkele referenties van onze klanten

Zeer tevreden over het plaatsen en de voorbereidende werkzaamheden voor onze keuken. Van begin tot het einde is het traject naar alle tevredenheid gegaan. Prima communicatie, meedenken in de voorbereiding en tijdens het plaatsen. Zeer blij met het hoge niveau van afwerking, de manier waarop ze werken. Vakwerk geleverd waardoor wij nu elke dag genieten van onzes perfect geplaatste keuken. Super bedankt Peter en Arjan!
E.Wiersema
23 April 2022
Wij zijn zeer tevreden over de nieuwe keuken voor mijn vader. Wij moesten binnen 8 weken een keuken uitgezocht en geplaatst hebben. Met het adequate reageren en de snelle communicatie van Arjan van Ark is dit gelukt! Hij denkt mee, werkt netjes! Voorbeeld: Op een bovenkastje zat een kleine beschadiging en binnen 1 week hing er een nieuw bovenkastje. Mijn vader en wij als familie zijn zeer tevreden en bevelen “Van Ark Keukenmontage” aan.
Familie Dooijeweerd
26 Juli 2022
Wij waren al zeer tevreden over de werkwijze , professionaliteit van de firma van Ark. en hun samenwerking met ARMA keukens . Toen er na een half jaar een technische probleem ontstond, heeft de firma van ARK dit samen met de firma ARMA opgelost zonder naar elkaar te wijzen maar door samen naar een oplossing te zoeken. Ik vindt dit een geweldige service wat de klant ontzorgt.. Gewoon een keukeninstallatie zonder gedoe.
E.Bergh
20 Januari 2019
Via onze keukenleverancier in contact gekomen met Peter en Arjan. Vanaf het eerste contact hadden we een goed gevoel over de aanpak, kwaliteit en professionaliteit van de mannen. Peter en Arjan hebben het voorbereidende werk en de keukenmontage gedaan en we hebben met plezier onze keuken zien worden zoals die nu is. Scherp oog voor kwaliteit, altijd open in communicatie met ons, eigen ervaring mee laten wegen als er bepaalde zaken ter discussie stonden en hun beloftes nakomen vanaf de offerte tot aan de oplevering. Mooi om te zien dat klant en kwaliteit hoog in het vaandel staan bij van Ark. Dank je wel Peter en Arjan voor deze service!!!
Familie Kruizenga-Wiersema
28 November 2018
De firma van Ark heeft zeer professioneel werk geleverd en zeer netjes. Zij hebben beter werk geleverd dan door ons gevraagd. Onze keuken is van de firma ARMA uit Nunspeet. De Firma van Ark heeft voor ons alle gas, water en elektra gedaan inclusief meterkast, een koof gemaakt en deel keuken afgebroken en afgevoerd.. De combinatie is van Ark/ARMA aan te bevelen door de goede onderlinge contacten waardoor eventuele onduidelijkheden direct onderling opgelost worden zonder zorgen voor de klant. Bedankt
Fam Bergh
23 April 2018
Aanbevolen door de keukenleverancier hebben we een keurige offerte en planning gekregen van van Ark keukenmontage. Duidelijke afspraken gemaakt en er wordt constructief meegedacht. Het werk wordt netjes uitgevoerd en de opgeruimd. Het hele traject is door Peter en Arjan uitgevoerd, van inmeten, oude keuken verwijderen, voorbereidingen voor de nieuwe keuken en het plaatsen van de nieuwe keuken. Communicatie met de heren is duidelijk en er wordt altijd snel gereageerd. Uitstekend vakwerk voor een uitstekende prijs.
Erik
13 April 2018