Referenties

Referenties

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Van Ark Keukenmontage
Average rating:  
 12 reviews
 by e.wiersema

Zeer tevreden over het plaatsen en de voorbereidende werkzaamheden voor onze keuken. Van begin tot het einde is het traject naar alle tevredenheid gegaan. Prima communicatie, meedenken in de voorbereiding en tijdens het plaatsen. Zeer blij met het hoge niveau van afwerking, de manier waarop ze werken. Vakwerk geleverd waardoor wij nu elke dag genieten van onzes perfect geplaatste keuken. Super bedankt Peter en Arjan!

 by Familie Dooijeweerd

Wij zijn zeer tevreden over de nieuwe keuken voor mijn vader. Wij moesten binnen 8 weken een keuken uitgezocht en geplaatst hebben. Met het adequate reageren en de snelle communicatie van Arjan van Ark is dit gelukt! Hij denkt mee, werkt netjes! Voorbeeld: Op een bovenkastje zat een kleine beschadiging en binnen 1 week hing er een nieuw bovenkastje. Mijn vader en wij als familie zijn zeer tevreden en bevelen “Van Ark Keukenmontage” aan.

 by E.Bergh

Wij waren al zeer tevreden over de werkwijze , professionaliteit van de firma van Ark. en hun samenwerking met ARMA keukens .
Toen er na een half jaar een technische probleem ontstond, heeft de firma van ARK dit samen met de firma ARMA opgelost zonder naar elkaar te wijzen maar door samen naar een oplossing te zoeken.
Ik vindt dit een geweldige service wat de klant ontzorgt.. Gewoon een keukeninstallatie zonder gedoe.

 by Familie Kruizenga-Wiersema

Via onze keukenleverancier in contact gekomen met Peter en Arjan. Vanaf het eerste contact hadden we een goed gevoel over de aanpak, kwaliteit en professionaliteit van de mannen. Peter en Arjan hebben het voorbereidende werk en de keukenmontage gedaan en we hebben met plezier onze keuken zien worden zoals die nu is. Scherp oog voor kwaliteit, altijd open in communicatie met ons, eigen ervaring mee laten wegen als er bepaalde zaken ter discussie stonden en hun beloftes nakomen vanaf de offerte tot aan de oplevering. Mooi om te zien dat klant en kwaliteit hoog in het vaandel staan bij van Ark. Dank je wel Peter en Arjan voor deze service!!!

 by Fam Bergh

April 2018
De firma van Ark heeft zeer professioneel werk geleverd en zeer netjes. Zij hebben beter werk geleverd dan door ons gevraagd. Onze keuken is van de firma ARMA uit Nunspeet. De Firma van Ark heeft voor ons alle gas, water en elektra gedaan inclusief meterkast, een koof gemaakt en deel keuken afgebroken en afgevoerd..
De combinatie is van Ark/ARMA aan te bevelen door de goede onderlinge contacten waardoor eventuele onduidelijkheden direct onderling opgelost worden zonder zorgen voor de klant.
Bedankt

 by Erik

Aanbevolen door de keukenleverancier hebben we een keurige offerte en planning gekregen van van Ark keukenmontage. Duidelijke afspraken gemaakt en er wordt constructief meegedacht. Het werk wordt netjes uitgevoerd en de opgeruimd. Het hele traject is door Peter en Arjan uitgevoerd, van inmeten, oude keuken verwijderen, voorbereidingen voor de nieuwe keuken en het plaatsen van de nieuwe keuken. Communicatie met de heren is duidelijk en er wordt altijd snel gereageerd. Uitstekend vakwerk voor een uitstekende prijs.

 by Geke

We zijn zeer tevreden met de diensten die van Ark heeft geleverd. Het is makkelijk om te communiceren/ afspraken te maken. Ze denken mee voor en tijdens de klus. Ze werken netjes en laten de werkplek keurig achter. Kwaliteit en netheid gaat bij hen voor alles. Bij ons hebben ze het voorwerk voor de keuken gedaan en toen de mensen de keuken kwamen plaatsen gaven deze mannen aan niet vaak zulk netjes voorwerk te zien!! Nogmaals bedankt Peter en Arjan.

 by Hans van de Wal

Wat een plezier om deze mannen aan het werk te zien. Bij mij is de oude keuken verwijderd, het voorbereidend werk gedaan en uiteindelijk de nieuwe keuken geplaatst. Zoveel vakmanschap en duidelijk veel ervaring geeft een prachtig resultaat. Ik ben zeer tevreden met het geleverde werk.

 by Agaath Baptiste

In oktober oude keuken eruit gehaald en in november nieuwe keuken geplaatst.
Er waren duidelijke afspraken gemaakt, zeer goed en netjes werk geleverd.
Ben erg blij met de nieuwe keuken.
Van Ark is zeker aan te bevelen voor uw nieuwe keuken!!

 by Martijn uit Zwolle

Ze bestaan nog steeds! Hiermee bedoel ik bedrijven met oog voor kwaliteit en een goede communicatie met de klant. Geen haastwerk maar kwaliteit, dat is wat ik zocht en dat heb ik gekregen. Alle werkzaamheden zijn netjes volgens planning verlopen. Van Ark heeft samen met zijn even vakkundige onderaannemers zeer goed en netjes werk geleverd. De muren en het plafond zijn gestukt en geschilders en er is een nette koof en schouw op gemaakt. Ook het installatiewerk is door van Ark verzorgd.

Een ieder die niet alleen de prijs maar ook de kwaliteit belangrijk vindt, zal ik de vakmannen van van Ark zeer aanbevelen.

 by Ineke Bruinincx

Wat een zegen wanneer deze heren de voorbereidende werkzaamheden van je nieuwe keuken organiseren en uitvoeren.
Al bij het eerste contact had ik alle vertrouwen in hen en dat hebben ze waar gemaakt.
Heel deskundig en vaardig. Netjes en snel. Vriendelijk en servicegericht.
Voor mijn volgende klus.........ik weet hen te vinden.

 by Arend Hannessen

Bedankt voor het plaatsen van de keuken. Ziet er allemaal erg mooi uit, bedankt